Tim & Kirsten

N.a.v. de golden hour fotoshoots die we onlangs gepost hebben zag Kirsten een ‘Verliefd’ fotoshoot samen met haar vriend al helemaal zitten. Tim dacht daar helaas nog anders over. Of Suzanne dan ook een LinkedIn profiel foto voor haar kon maken? Jazeker! En of die foto’s Tim daarmee over de streep getrokken hebben om samen voor onze lens te staan? Jazeker!

Tim en Kirsten zijn al 15 jaar samen (de helft van hun leven!) en kennen elkaar dus door en door. Hoog tijd om dat te testen! Tijdens het fotograferen vroeg ik ze o.a. wie van de twee het beste kan koken, wie er het grappigste is en wie het grootste ochtendhumeur heeft. Tims gebrek aan zelfkennis m.b.t. die laatste vraag zorgde ervoor dat Kirsten na een kort moment van verbijstering schaterde van het lachen, en Tim (die hiermee had bewezen inderdaad het grappigste te zijn) zelf ook niet meer bij kwam van het lachen, zoals je op bovenstaande foto kunt zien.

Tim & Kirsten Verliefd
Tim en Kirsten verliefd

Omdat het weer niet mee zat (de lucht was grijs en grauw, geen zonnetje te bekennen en we hebben zelfs een paar druppels gevoeld), was er van een golden hour fotoshoot geen sprake. De bloeiende heide was er echter niet minder prachtig om deze tijd van het jaar, ik heb ervan genoten. Bedankt voor het vele lachen en jullie aanstekelijke, positieve energie! En wie weet, over 15 jaar nog eens dunnetjes over doen?!

Wil jij ook een Verliefd fotoshoot bij ons boeken? Neem dan contact met ons op.

Volg ons ook op facebook en instagram voor meer foto’s en nieuws.

Geef een reactie