Bruiloft Peter & Simone

Vrijdag 10 september 2021 was voor Peter & Simone een wel heel bijzondere dag. Op die dag gaven zij elkaar het ja-woord in het gemeentehuis in Goirle om dit daarna met familie en vrienden te vieren.  Jacqueline had de eer om hierbij aanwezig te zijn om foto’s van deze heugelijke dag te maken.

Spannend!

Het stel had elkaars kleding voor de grote dag nog niet gezien. Ze hadden in aanloop naar de bruiloft continu met elkaar gegrapt hoe zij er uit zouden zien tijdens de bruiloft en dat leek in hun verhalen steeds meer op de bijzonderste creaties die je wel eens tijdens carnaval tegen komt. Op de dag zelf was het voor beiden dan ook even spannend hoe de wederhelft er uit zou zien. Nou, ik kan jullie vertellen, het bruidspaar zag er werkelijk prachtig gekleed uit. Oordeel zelf als je een foto van het paar hieronder ziet van hun eerste ontmoeting.

En? Bevalt het je?
Het totaalplaatje

Het aankleedmoment

Jacqueline was er al in de vroege ochtend om het aankleedmoment van zowel Simone bij haar ouders als van Peter in hun eigen woning vast te leggen.

De jurk en de schoenen van Simone liggen klaar
Zo ook de schoenen van Peter
En de ringen op een kussentje

Simone en haar dochter Benthe werden door de kapster mooi gemaakt. Benthe voelde zich een echte prinses want ze mocht op die dag eindelijk haar bruidsjurk met bijpassende schoentjes aan.

Benthe bewondert haar kapsel in de spiegel
De laatste hand aan de make up wordt gelegd bij Simone
Peter strikt zijn schoenen

Bruidsreportage

Na de eerste ontmoeting van Peter en Simone zijn we naar Klooster Nieuwkerk gegaan voor een bruidsreportage. Het was even spannend of het droog zou blijven die ochtend tijdens de reportage. Het bruidspaar had geluk want het was droog en dat was een goede reden om ook buiten in de tuin foto’s te maken. De kinderen kwamen ook, zo konden zij samen met papa en mama op de foto.

Het complete gezin in de tuin
Ik heb je lief

Het ja woord in het gemeentehuis

Wat was het een mooie dag. De vader van Simone gaf haar weg in het Gemeentehuis. De liefde was zo voelbaar tussen Simone en Peter. Voor hun kinderen Benthe en Thijs was de dag ook erg speciaal. Zo vonden ze papa en mama heel mooi gekleed en genoten van alle aandacht. Ze mochten in het gemeentehuis met de hamer slaan toen de ceremonie was voltooid en de ringen brengen die papa en mama bij elkaar om de vinger schoven. Hoe bijzonder!

Trotse papa geeft zijn dochter weg
De ambtenaar van de Burgerlijke stand houdt haar praatje
De kinderen geven de ringen af

Het feest

Na de ceremonie was het tijd om te proosten en het paar te feliciteren. Het was een gezellig samenzijn met lekker eten op een locatie waar alle kinderen fijn konden spelen in de speeltuin. Niet alleen het bruidspaar maar ook Jacqueline kijkt terug op een erg mooie dag. We danken het bruidspaar voor het vertrouwen in Suja fotografie en wensen hen alle geluk van de wereld.

Wil jij ook een bruiloft fotoshoot bij ons boeken? Neem dan contact met ons op.

Geef een reactie