kerst mini-shoot

Ho-ho-ho! Speciaal voor Kerst organiseerde Suja fotografie 24 november 2021 een Kerst mini-shoot (locatie: Eigen Wijs Boerderij Eindhoven). We creëerden een leuke setting met o.a. een kerstboom, slee en ingepakte cadeautjes als decor voor een fotoshoot voor kinderen. Het was een succes!

We waren er de dag al vroeg om alles klaar te zetten. Een kerstboom met een paar grote kerstballen, een slee met een wit schapenvachtkleedje en een dekentje in een warme kleur om je warm toe te dekken bij kou, twee lantaartjes en heel veel kadootjes. We stonden bij Eigen Wijs Boerderij en ons decor trok de aandacht van een aantal jonge kinderen die voorbij liepen. Maar ook de dieren vonden het machtig interessant. .

Een aantal gezinnen gebruiken de foto’s om te verzenden als (digitale) kerstkaart. Superleuk want dat was ook het idee van de opzet. Daarnaast is het ook leuk als ingelijst cadeau onder de kerstboom voor ouders of opa en oma.

We hadden veel aanmeldingen, waarvan de meesten hebben aangegeven liever geen foto’s van hun kleine kinderen terug te zien op social media. Daar kunnen we ons best wat bij voostellen. En als je dat aangeeft, respecteren we dat! Om die reden vind je hier geen foto’s van de shoot.

Het was erg leuk om te doen. En de reacties zijn positief. Dat smaakt naar meer. Alhoewel het nog even duurt voordat het Kerst 2022 is, hebben we al volop ideeën voor andere mini-shoots gedurende het jaar. Houd onze website dan ook vooral goed in de gaten!

Heb je nog vragen over de kerst mini-shoot? Of interesse in een andere fotoshoot? Neem contact op.

Volg ons ook op facebook en instagram voor meer foto’s en nieuws.

Geef een reactie