Verloofd

Zijn jullie voornemens om met elkaar in het huwelijksbootje te stappen? Van harte gefeliciteerd! Er staat jullie een spannende tijd te wachten waarin nog veel geregeld moet worden voordat de grote dag plaats zal vinden. Natuurlijk willen jullie deze dag vast laten leggen door een fotograaf! Maar heb je er ook wel eens over nagedacht om een verlovingsfotoshoot te doen? Dan kun je alvast proeven hoe het is om samen voor de camera te staan, leer je onze werkwijze kennen, ben je minder zenuwachtig vanwege de camera op de bruiloft zelf (en dat zie je op de foto’s!) en heb je bovendien een mooie serie foto’s die je kunt gebruiken voor je save the date, uitnodiging of wedding website.

Wanneer jullie door mij je verlovingsfotoshoot én bruiloft fotografie laten verzorgen, kun je bovendien kiezen voor het ontvangen van korting of een uur extra fotografie op de bruiloft.

Klik vooral even door op onze site naar werkwijze. Daar vind je een uitgebreide beschrijving over hoe ik te werk ga en wat je kunt verwachten. Je ziet dan meteen of dit aansluit bij jullie wensen. Dat vind ik namelijk heel belangrijk.

Ik kan me ook helemaal voorstellen dat je graag weet wat de kosten zijn. Klik dan door naar tarieven.

Een selectie van mijn favoriete verloofde foto’s vind je hieronder!