Jullie bruiloft door de ogen van de Bruidsfotograaf

Benieuwd hoe jullie bruiloft er uit ziet door de ogen van de bruidsfotograaf? Lees snel verder!

Hoera, je zei ‘Ja!’ op de grote vraag of je wilt trouwen. Wat een bijzonder moment. En dan zijn jullie verloofd. Jullie geluk kan niet op. Tijd om te dagdromen over de grote dag. De bruiloft. De dag waarop jullie allebei het ja-woord aan elkaar geven. Dat mooie moment én alle prachtige momenten die op deze bijzondere dag plaatsvinden, wil je uiteraard voor eeuwig vastgelegd hebben. Voor jezelf, voor je familie en wie weet voor je nageslacht. En het geslacht daarná. Zo bijzonder. Die foto’s moeten lukken en een mooie stijl hebben.

Lees verder

Een relaxte planning van jullie bruiloft

Hoe zorg je voor een relaxte planning van jullie bruiloft? Wist je dat wij (Suzanne en Jacqueline) voordat we samen onze eigen onderneming in fotografie startten, al collega’s waren? Wij hebben jaren samen als capaciteitsmanager gewerkt. Kortgezegd zorgden wij voor een planning op de lange termijn. Daarbij hielden wij rekening met shrinkage. We zien jullie denken, shrinkage? Wat is dat? Dat betekent dat je rekening houdt met onvoorziene omstandigheden. Zien jullie al een link naar het plannen van jullie bruiloft? Dit en uiteraard onze ervaringen met de bruiloften die we al vast hebben mogen leggen, maakt dat wij jullie van tips en trucs kunnen voorzien voor een relaxte planning van jullie bruiloft. Dat doen we dan ook graag. Ga er maar eens lekker voor zitten en lees onze tips op je gemak door.

Lees verder

Groepsfoto’s tijdens jullie bruiloft

Bij een bruiloft is het heel gebruikelijk dat er groepsfoto’s gemaakt worden. Met ouders, broers/zussen, misschien zelfs opa/oma. Ook met getuigen, vrienden en vriendinnen. Jullie zijn populair! Iedereen wil met jullie mooi op de foto. Voor velen zijn groepsfoto’s een moetje, en voor sommigen zelfs een stressmomentje. Dat laatste is niet nodig. Een goede voorbereiding is het halve werk! In deze blog geven we je een aantal tips.

Lees verder

Zwangerschapsshoot

In verwachting van een groot wonder! Je bent zwanger! Die dikke buik met daarin jullie kindje dat bijna volgroeid is, is tijdelijk en heel bijzonder. Heb je er al eens over nagedacht om jezelf in dit mooi vast te laten leggen in een zwangerschapshoot? Wij verzorgen dit heel graag voor je. In deze blog nemen we je mee aan de hand van foto’s die we maakten van Elles en haar vriend Peter hoe een zwangershoot verloopt.

Lees verder

Bruidsreportage

Jullie gaan trouwen :-). Heb je er dan al eens aan gedacht om ook een bruidsreportage te laten maken? We verzorgen deez heel graag voor jullie op jullie mooie dag. In deze blog nemen we je aan de hand van foto’s die we maakten van Koen en Sandra mee in onze werkwijze tijdens het shooten van een bruidsreportage ook wel wedding shoot genoemd.

Lees verder

Ceremonie

Hét belangrijkste moment van de dag. De trouwceremonie. Want dat is het moment waarop jullie je liefde voor elkaar bezegelen. Het moment waarop jullie je trouwbelofte aan elkaar afleggen. Ja zeggen tegen elkaar en alles wat er bij komt kijken omdat jullie van elkaar houden. Liefde, liefde en nog eens liefde. Jullie gaan trouwen, omringd door mensen die jullie dierbaar zijn en met zorgvuldig uitgekozen getuigen. Hoe mooi! In deze blog nemen wij jullie aan de hand van foto’s die we maakten van Nina en Jeroen van justacouple shooting mee in de wereld van huwelijksceremonie zodat jullie een beeld hebben van hoe wij te werk gaan.

Lees verder