Werkwijze

Benieuwd hoe het eraan toe gaat wanneer je een fotoshoot bij ons boekt? Wat kun je verwachten op de dag zelf en wanneer ontvang je de foto’s? Hier lees je meer over de werkwijze van Suja fotografie. Klik op het thema waar je graag meer over zou willen weten.

Familie

Alle soorten en maten!

Familie is er in alle soorten en maten. Hoe leuk is dat! En zo zijn ook onze fotoshoots. Die passen we aan jullie wensen aan. Voor de shoot bespreken we wat voor soort foto’s jullie graag willen. Ook geven we tips over het afstemmen van kleding op elkaar. Waarin het belangrijkste is dat jullie je daar lekker in voelen.

Hoe wij te werk gaan

Wanneer je ervoor kiest om je familie door ons te laten vastleggen, spreken we gelijk een datum af. We nemen de wensen door die je hebt voor deze fotoshoot en horen graag wie we allemaal voor de camera kunnen verwachten. Het is mogelijk om je foto’s in een studiosetting te maken, of buiten in de natuur wanneer de weersomstandigheden dit toelaten. Geen idee hoe je op de foto moet kijken of staan en vooral waar je je handen moet laten? Geen probleem! We stellen jullie op je gemak voor de camera en zullen ervoor zorgen dat jullie ontspannen zijn en er plezier aan beleven. Hoe? Door leuke vragen te stellen en jullie simpele opdrachten uit te laten voeren waardoor je altijd in beweging blijft, je zult al snel vergeten dat er een camera op jullie gericht is; ongemakkelijke en onnatuurlijk geposeerde taferelen zijn er niet bij! De fotoshoot zelf zal ongeveer 60 minuten duren.

Wat kunnen jullie verwachten

Een ontspannen shoot! Zijn de kinderen niet in de stemming? Dat is heel normaal. Voor een kind is het best spannend wat er gaat gebeuren. Een fotoshoot klinkt niet als spelen. En die mevrouwen achter de camera…wie zijn dat en wat moeten die? Maar niet getreurd, wij zijn echte mensen-mensen en en beiden rustig. We nemen uitgebreid de tijd om te wennen aan elkaar en elkaar te leren kennen. Wij gaan niet fotograferen, wij gaan spelen met de kinderen. En tussendoor leggen we momenten vast.

Wanneer ontvang je de foto’s?

Na jullie familie fotoshoot ben je waarschijnlijk heel benieuwd naar de foto’s. En dat kunnen wij ons helemaal voorstellen! Wij reserveren daarom voldoende tijd in onze agenda’s om snel na de fotoshoot aan de slag te gaan met de nabewerking van jullie foto’s. Wij streven er naar om jullie foto’s binnen 2 weken aan te leveren.

Laten we afspreken

Meer vragen over de werkwijze van Suja fotografie? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dan maken we uitgebreid kennis met elkaar en bespreken we de wensen die jullie hebben.

We kijken er naar uit om jullie te ontmoeten!

Verliefd

Liefde

Wat ontzettend fijn om samen te zijn. Als je verliefd bent, heb je veel oog voor elkaar. Ik en jij wordt dan een wij. Hoe tof is het, om mooie foto’s van jullie samen te hebben. Foto’s waar de liefde van af spat! Buiten in een mooie omgeving. Op een plek die voor jullie bijzonder is bijvoorbeeld. En anders kennen wij nog wel mooie plekken.

Hoe wij te werk gaan

Wanneer je jou en je partner door ons wil laten vastleggen, spreken we een datum af. We nemen de wensen door die je hebt voor deze fotoshoot. Weet je niet hoe je op de foto moet kijken of staan en vooral waar je je handen moet laten? Geen probleem! We stellen jullie op je gemak voor de camera en zullen ervoor zorgen dat jullie ontspannen zijn en er plezier aan beleven. Hoe? Door leuke vragen te stellen en jullie simpele opdrachten uit te laten voeren waardoor je alleen nog oog voor elkaar hebt en de camera vergeet. De fotoshoot zelf zal ongeveer 30 minuten duren.

Wat kun je verwachten

Een ongedwongen en ontspannen sfeer. We nemen uitgebreid de tijd voor jullie en stellen jullie op je gemak. En we maken veel lol. Het wordt een leuke tijd met een mooie herinnering in de vorm van de foto’s.

Wanneer ontvang je de foto’s?

Na de shoot ben je waarschijnlijk heel benieuwd naar de foto’s. En dat kunnen wij ons helemaal voorstellen! Wij reserveren daarom voldoende tijd in onze agenda’s om snel na de fotoshoot aan de slag te gaan met het nabewerken van jullie foto’s. Wij streven er naar om jullie foto’s binnen twee weken aan te leveren.

Laten we afspreken

Meer vragen over de werkwijze van Suja fotografie? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Daarin maken we kennis met elkaar en bespreken we de wensen die jullie hebben.

We kijken er naar uit om jullie te ontmoeten!

Verloofd

Gefeliciteerd! Jullie zijn verloofd!

Wat een mijlpaal! Een mooie stap in jullie samen zijn. Verliefder dan ooit, al dan niet compleet met verlovingsringen. Met een bijzondere bruiloft in het verschiet. Hoe tof is het om mooie foto’s te hebben van jullie als verloofd stel. En nog leuker…. de foto’s zijn te gebruiken voor jullie ‘save the date’ of uitnodiging voor de bruiloft! een fijne bijkomstigheid is dat jullie bij een verlovingsshoot of pre-weddingshoot weten hoe het voelt om voor de camera te staan. Je bouwt er een dijk ervaring mee op. Daardoor zijn jullie op de bruiloft zelf meer ontspannen om op de foto te gaan en weetje precies hoe wij te werk gaan.

Hoe wij te werk gaan

Wij nemen uitgebreid de tijd voor jullie. Wij zijn echte mensen-mensen en begrijpen dat jullie niet elke dag voor de lens staan. We stellen jullie dan ook op je gemak. Wij zijn beiden rustig en hebben oog voor jullie, de omgeving en details. We zorgen dat jullie ontspannen op de foto’s staan. Dat doen we door jullie spelenderwijs vragen te stellen en opdrachtjes te geven. Hierbij vergeten jullie ons compleet en hebben jullie alleen maar oog voor elkaar. Waardoor wij de échte liefdevolle momenten vast kunnen leggen.

Wat kunnen jullie verwachten

Een gezellige shoot in een ongedwongen sfeer waarin we jullie vastleggen in plaatjes waar de liefde van af spat!

Wanneer ontvangen jullie de foto’s?

Na de shoot zijn jullie waarschijnlijk heel benieuwd naar de foto’s. Dat snappen wij helemaal. Wij reserveren daarom voldoende tijd in onze agenda’s om na de shoot aan de slag te gaan met de nabewerking van jullie foto’s.Wij streven er naar om jullie foto’s binnen twee weken na de shoot aan te leveren. 

Aanbieding

Omdat wij weten hoe fijn het is om een verloving fotoshoot te hebben gehad vóór de heugelijke dag zelf, hebben wij een hele mooi aanbieding. Wanneer jullie namelijk door ons een verlovingsshoot laten verzorgen, ontvang je bij boeking van de bruiloft fotografie bij ons de helft van deze kosten als korting op de bruiloft fotografie. Heb je liever geen korting maar in plaats daarvan een uur extra fotografie op de bruiloft, ook dat is mogelijk!

Laten we afspreken

Meer vragen over de werkwijze van Suja fotografie? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens het eerste gesprek leren we elkaar kennen, reserveren we jullie datum en horen we graag alles over jullie verloving.

We kijken er naar uit om jullie te ontmoeten!

Trouwen

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen!

Wat een mijlpaal, een kroon op jullie samenzijn. We vinden het ontzettend leuk dat jullie interesse hebben om deze heugelijke, bijzondere dag door Suja fotografie vast te laten leggen. Op deze pagina leggen wij jullie graag uit hoe wij te werk gaan. Op die manier kunnen jullie kijken of dat aansluit met hoe jullie het voor je zien. Dat vinden we namelijk heel belangrijk. We lopen deze  bijzondere dag met jullie mee en dat moet voor jullie goed voelen. 

Wij komen altijd met twee fotografen om de belangrijkste momenten vast te leggen (zoals bijv. de ceremonie en het getting ready moment van zowel bruid als bruidegom) . Jullie trouwen namelijk maar één keer en wij willen dat jullie heel veel mooie foto’s hebben die het verhaal van de hele dag weergeven. De foto’s en het album zijn een van de weinige tastbare herinneringen aan deze hele bijzondere dag. Daar kun je niet genoeg van hebben. 

Hoe wij te werk gaan

Wij zijn echte mensen-mensen en begrijpen dat jullie niet elke dag voor de lens staan. We stellen jullie dan ook op je gemak voor onze camera. Wij zijn beiden rustig en hebben oog voor jullie, de omgeving en details. Jullie hoeven niet constant te poseren, wij weten precies jullie blik te vangen wanneer het nodig is. Hierdoor blijft de sfeer ongedwongen gedurende de grote dag. Bovendien krijgen jullie zo foto’s van echte momenten, vol liefde en geluk. Uiteraard staan wij ook open voor eigen input en ideeën. Het is jullie dag en dat mag worden vastgelegd zoals jullie dat graag willen. Daarnaast zullen we waar mogelijk meedenken met jullie dag en tips geven indien gewenst, jullie trouwen tenslotte maar 1x en wij maken meerdere bruiloften mee!

Wat kunnen jullie verwachten

Diegene die in the picture staan zijn jullie. Tijdens je bruiloft wil je niet bezig zijn met de foto’s, maar je wil wel de herinneringen vast laten leggen. Wij zijn er natuurlijk ook, altijd in de buurt, maar waar dat kan op de achtergrond. Behalve tijdens de groepsfoto’s en jullie shoot, dan zorgen we voor de juiste aanwijzingen. Indien jullie werken met een ceremoniemeester, is dat idealiter onze contactpersoon op de dag zelf, jullie hebben immers genoeg te doen! 

Voor de bruiloft spreken we elkaar meermaals. De eerste keer live (of via videobellen) tijdens een kennismakingsgesprek. We vinden het namelijk heel belangrijk dat jullie een klik met ons voelen. Naarmate jullie bruiloft dichterbij komt, spreken we nog eens (digitaal) af om de planning door te lopen. En tussen de afspraken in, hebben we contact om gegevens te verzamelen en elkaar up to date te houden van bijzonderheden.

Wanneer ontvangen jullie de foto’s?

Na jullie bruiloft zijn jullie waarschijnlijk heel benieuwd naar de foto’s. En dat kunnen wij ons helemaal voorstellen. Wij reserveren daarom voldoende tijd in onze agenda’s om snel na de bruiloft aan de slag te gaan met de nabewerking van jullie foto’s en te starten aan jullie album. Wij streven er naar om jullie foto’s binnen zes weken na de grote dag aan te leveren (afhankelijk van jullie huwelijksreis). Het album volgt twee tot vier weken na de oplevering van de foto’s (onder voorbehoud levertijd album). 

Album

Album? Jazeker. Wij raden jullie aan om door ons een album te laten verzorgen. Uit eigen ervaring weten we (helaas) namelijk dat vaak gedacht wordt ‘dat kan ik in dit digitale tijdperk zelf wel’, maar dat het er in de praktijk niet van komt. Want na een eventuele huwelijksreis begint de waan van de dag weer en komt het maken van een album (die echt heel tof is omdat het van generatie tot generatie nog mee gaat) steeds lager op het to do lijstje tot het er uiteindelijk afvalt. En dat zou zo jammer zijn. Want een album is de enige tastbare herinnering aan jullie fantastische dag. Als je eenmaal een album hebt, komt deze nog heel vaak tevoorschijn. Voor jezelf, voor je omgeving en wie weet voor eventueel nageslacht. Hoe leuk is dat!

Laten we afspreken

Meer vragen over de werkwijze van Suja fotografie? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dan weten we meteen of de klik er is en kunnen daarna besluiten of we met elkaar in zee willen gaan.

Tijdens het eerste gesprek maken we kennis met elkaar, reserveren we jullie datum en horen we graag alles over jullie verloving en wensen voor de grote dag. We zullen uitleg geven over het verdere proces, en laten diverse albums zien.

Jullie zijn van harte welkom bij Suzanne in Eindhoven of Jacqueline in Goirle voor een eerste gesprek. Zo krijgen jullie meteen een kijkje in onze werelden. Want nogmaals… wij vinden het belangrijk dat het goed voelt. 

We kijken er naar uit om jullie te ontmoeten!

Zwanger

In blijde verwachting? Gefeliciteerd!

Wat een bijzondere periode in je leven, of het nou je eerste, tweede of derde zwangerschap is, dit is er eentje die het waard is om vastgelegd te worden. Je kunt vast niet wachten tot je de kleine spruit kunt ontmoeten, nog heel even geduld! De beste periode voor een zwangerschapsshoot is tussen de 30 en 33 weken, dan is je buik al mooi rond maar ben je als het goed is ook nog redelijk fit.

Hoe wij te werk gaan

Wanneer je ervoor kiest om je zwangerschap door ons te laten vastleggen, kiezen we in overleg een datum uit voor de periode dat je tussen de 30 en 33 weken zwanger bent. We spreken gelijk de wensen door die je hebt voor deze fotoshoot (wil je alleen op de foto of samen met je partner? misschien zelfs met je baby’s oudere broertjes en/of zusjes!). Het is mogelijk om je foto’s in een studiosetting te maken, of buiten in de natuur wanneer de weersomstandigheden dit toelaten. We stellen je op je gemak voor de camera en zullen je tips geven m.b.t. het poseren (dit houden we zo natuurlijk mogelijk). De fotoshoot zelf zal ongeveer 30 tot 60 minuten duren.

Wat kun je verwachten

Een ongedwongen en ontspannen sfeer. We nemen uitgebreid de tijd voor je en stellen je op je gemak. We laten je wennen aan de ruimte en aan ons. Een zwangere buik is iets intiems en dat leggen we zo mooi mogelijk vast.

Wanneer ontvang je de foto’s?

Na je zwangerschapsshoot ben je waarschijnlijk heel benieuwd naar de foto’s. En dat kunnen wij ons helemaal voorstellen! Daarom reserveren wij voldoende tijd in onze agenda’s om snel na de fotoshoot aan de slag te gaan met het nabewerken van jullie foto’s. Wij streven er naar om jullie foto’s binnen twee weken aan te leveren.

Laten we afspreken

Meer vragen over de werkwijze van Suja fotografie? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Daarin maken we kennis met elkaar en bespreken we de wensen die jullie hebben.

We kijken er naar uit om jullie te ontmoeten!

suja fotografie logo

Volg ons ook op facebook en instagram voor meer foto’s en nieuws.