Over mij

Hoi! Ik ben Jacqueline. Ik ben een echte ‘mensen-mens’, gek op sporten en de natuur. Ik ben een harde werker met een vleugje perfectionisme. Ik ben erg leergierig en volg daarom nog regelmatig een cursus om up to date te blijven en mezelf te blijven verbeteren. En ik houd van doorpakken. Als je contact opneemt, krijg je altijd een reactie. Ik reageer supersnel. Jullie bruiloft leg ik altijd samen met een tweede fotograaf vast. Dat gun ik jullie zodat jullie foto’s van beide getting ready momenten hebben. En foto’s van jullie first look met de reactie van jullie beiden. Te mooi om niet allebei vast te leggen! Een ander voordeel van een tweede fotograaf is dat de een zich op jullie kan richten en de ander op de gasten. Op een bruiloft gebeurt zoveel. Met twee zie je meer dan één. Op die manier worden alle mooie momenten vastgelegd!

Mijn stijl van fotograferen en de bewerking valt te omschrijven als warm, puur en natuur.

Meer weetjes

Samen met mijn drie dochters en onze kat Madonna woon ik in Goirle. Mijn lieve vriend woont een stukje verder in Hellevoetsluis. In mijn vrije tijd trek ik er vaak op uit met mijn racefiets, mijn mountainbike en mijn camera. Ik ben erg creatief. Zo schrijf ik graag verhalen. Foto’s maken leek me altijd erg ingewikkeld. Sluitertijd en diafragma, ISO en witbalans, het klonk als abacadabra in mijn oren. Toch leek het me zo gaaf om mooie momenten en emoties vast te kunnen leggen dat ik me waagde aan een opleiding in fotografie. Het was het begin van een verslaving. Echte emoties, daar ben ik van. Ik word oprecht blij van het zien van liefde in alle vormen van en tussen de mens. Ik voel me bevoorrecht om dat vast te mogen leggen!

Verder leuk om te weten;

Ik ben dol op de lente

Ik kijk geen televisie, op een enkele serie in de winter op Netflix na

Van m&ms kan ik maar moeilijk afblijven

In plaats van twee liter water, drink ik wel twee liter thee per dag

En voor sushi kun je me wakker maken

Graag tot snel!

Hartelijke groet,

Jacqueline

suja fotografie: jacqueline

Heb je na het lezen hiervan nog vragen? Neem dan contact met me op.

Volg me ook op facebook en instagram voor meer foto’s en nieuws.