Jorrit & Inge

Op 13 juni 2021 speelden niet alleen het Nederlands elftal haar eerste wedstrijd op het EK, maar was er ook een prachtige zonsondergang zonder bewolking te zien. Het perfecte moment voor Suzanne om met Jorrit en Inge de natuur in te trekken voor een ‘verliefd’ fotoshoot. Er was verder niemand te bekennen op straat, waardoor we de hei voor ons alleen hadden.

In het begin voelde het voor Jorrit wat ongemakkelijk om voor de camera te staan. Hij wilde niet hele kleffe foto’s en het moest ook vooral niet te lang duren. Want het Nederlands elftal speelde ten slotte! Met wat voorbeeld afbeeldingen van het internet, suggesties van de fotograaf en vooral een hele enthousiaste Inge ernaast kwam hij langzaam los. En had er zelfs plezier in om voor de camera te bewegen.

Wil jij ook een Verliefd fotoshoot bij ons boeken? Neem dan contact met ons op.

Volg ons ook op facebook en instagram voor meer foto’s en nieuws.

Geef een reactie