Mariëlle

Mariëlle had al tijden een wens om een nieuwe leuke profielfoto te hebben. Al is het er maar ééntje, gaf ze aan. Met één mooie foto zou ze al zo blij zijn. Whoop, whoop, Jacqueline ging samen met Mariëlle naar het strand en ze zochten een mooi plekje in de duinen. Het rode shirt van Mariëlle steekt mooi af tegen het gele zand en het groene duingras.

Jacqueline was op zoek naar de pretoogjes van Mariëlle. Mariëlle is een vrolijke, spontane goedlachse vrouw en Jacqueline wilde haar graag vastleggen zoals ze is. Dat deed ze door Mariëlle te vragen wat het leukste was dat ze op vakantie had meegemaakt. Mariëlle was bij Ecomare geweest. Ze had daar een schattig zeehondje gezien en die wilde ze mooi op de foto hebben. Ze heeft enige tijd gewacht tot het moment daar was en het zeehondje er mooi op stond. Niet alleen het zeehondje maar ook Mariëlle staat mooi op de foto.

Geef een reactie