Kim & Marco

Kim is 33 weken zwanger. Zij en Marco verwachten binnenkort hun eerste kindje! Ze zijn er helemaal klaar voor, alle voorbereidingen zijn getroffen, het wachten en aftellen is begonnen. Toen Suzanne voorstelde een Zwanger fotoshoot op de bloeiende heide te doen was Kim direct enthousiast. Ze houden beiden enorm van de natuur en zo kon er tijdens de fotoshoot nog volop worden genoten van de mooie omgeving.

kim en marco zwanger fotoshoot suja fotografie
kim en marco zwanger fotoshoot suja fotografie

Tot in de puntjes voorbereid kwamen Kim en Marco naar de fotoshoot toe: van tevoren uitgebreid contact gehad over de outfits, stiekem nog een grote tas met eventuele kledingwissels meegenomen, flesje water, schoenen (en slippers!), foto props en ruim op tijd op locatie aanwezig. Een stel naar mijn hart!

De fotosessie zelf was nog een grote verrassing, via via kwamen ze met ons in contact en boekten een shoot zonder enige foto van ons gezien te hebben. Door vakanties en slecht weer duurde het even voor alles doorgang kon vinden, maar het wachten werd beloond met een prachtige zonsondergang. Gelukkig hebben ze niet alleen een leuke avond gehad, maar zijn ze ook blij met het eindresultaat. Dankjulliewel dat ik deze bijzondere tijd vast mocht leggen.

Heel veel succes nog met de laatste loodjes van deze zwangerschap!

kim en marco zwanger fotoshoot suja fotografie
kim en marco zwanger fotoshoot suja fotografie

Wil jij ook een Zwanger fotoshoot bij ons boeken? Neem dan contact met ons op.

Volg ons ook op facebook en instagram voor meer foto’s en nieuws.

2 gedachtes over “Kim & Marco

Geef een reactie