Robert-Jan, Hélène, Thomas & Amélie

Hoewel ze hartstikke dicht bij het strand wonen, hadden Robert-Jan en Hélène nog geen fotoshoot met hun kinderen op het strand gedaan. Nu Suzanne om de hoek op vakantie was, kon het een en ander perfect gecombineerd worden tot het volgende resultaat.

Verder lezen? Klik op de foto voor een uitgebreid verslag en meer foto’s!

Wat een ontzettend leuke familie om mee te mogen shooten! Ze hadden er (bijna) allemaal heel veel zin in, voerden met veel plezier en energie de kleine opdrachten tijdens het fotograferen uit en hadden zelf ook een hoop ideeën om in te brengen.

Wanneer Amélie niet wil dat de fotoshoot voorbij is, vraagt of je morgen weer komt, en aangeeft dat dit het aller- aller- allerleukste is dat ze de hele zomervakantie heeft gedaan, dan weet je dat het goed zit. Naast dat ze het heerlijk vond om voor de camera te staan, heeft ze er ook van genoten om een paar foto’s van haar ouders te maken met mijn toestel (wie weet kan ze over een jaar of tien met Suja op pad!). De grootste criticus was Thomas, hij wilde liever mosselen vangen met zijn vriendjes in Zeeland en Minecraft spelen op zijn nieuwe Nintendo Switch dan dat ‘ie voor de camera wilde staan. Gelukkig heb ik met hem af kunnen spreken dat ik zijn foto’s mag maken als ‘ie later een beroemde streamer is en wel 50 volgers heeft op zijn eigen YouTube kanaal (waarvan wij er uiteraard 2 zullen zijn!).

Geef een reactie