Arjan, Nynke, Nina & Lisa

Op een mooie zomerse dag (jazeker, het werd toch nog zomer in 2021), mocht Jacqueline het gezin van Arjan en Nynke fotograferen. ze wonen dichtbij een waterplas en hebben bovendien een hele mooie (nog niet zo lang geleden) aangelegde tuin met veel groen. Mooie plekken om het mooie gezin vast te leggen.

Toen Jacqueline aankwam bij hen thuis, hadden de meiden de poederkwasten nog in de hand. Want een heuse fotoshoot….wauw, daar wilden de meiden zich wel mooi voor maken! Ook Arjan en Nynke hadden zich tiptop aangekleed. Het was heerlijk weer, de zon scheen mooi en die shoot….ach daar konden we meteen mee beginnen want het gezin is bekend bij Jacqueline. We begonnen in de tuin waar de meiden hun mooie rekstokken en trampoline lieten zien. Nina zit op turnen en ook Lisa kan er wat van!

Terwijl Lisa en Nina lekker aan het spelen zijn, kijken Arjan en Nynke lieflijk toe. Jacqueline beweegt haar camera snel naar de ouders en vraagt hen snel de camera in te kijken want ook dat levert een spontaan leuke plaatje op.

Na een leuke shoot in de tuin liepen we met z’n allen naar de plas waar het gezin vlakbij woont. Het zonnetje scheen nog heerlijk en zakte langzaam aan naar beneden. Het gaf nog een warme zomers gloed. Mooi licht voor nog meer toffe foto’s van het gezin.

Poseren en spelen wisselden elkaar af. Zo bleef de shoot tot het einde superleuk. De meiden vonden het haast jammer dat het voorbij was. Het was supergezellig. Niet alleen voor het gezin maar ook voor de fotografe! Nina liet haar turnkunsten zien en beide meiden lieten zien hoe hard ze konden rennen richting de camera. En wacht is even….dat zand is te leuk om te laten liggen, strooi er maar lekker mee in de rondte!

Geef een reactie