Familie van Gils

Sabine had ons benaderd met de vraag of wij op korte termijn nog beschikbaar waren voor een fotoreportage. Ze wilden er hun moeder mee verrassen die een paar dagen later zeventig werd. Alsof het zo moest zijn, lukte het om op de gevraagde dag waarop de hele familie beschikbaar was een reportage te maken. Op vrijdag 24 september scheen de zon nog fel aan de horizon. De heide kleurde nog steeds aardig paars en de bomen in het bos hadden de mooiste kleuren groen.

Bijzonder verzoek

Familie Van Gils had een heel mooi en bijzonder verzoek. Hun vader is een paar jaar geleden overleden. Een groot gemis en op momenten zoals de verjaardag van hun moeder extra voelbaar. Het verzoek was of wij een foto konden maken met daarin een vlinder waar zij naar toe kijken. Een prachtig idee waar we graag gehoor aan geven.

Niet alle jeugd had direct evenveel zin in om op de foto te gaan maar dat veranderde al snel! Zo vond Mylo het een prima idee om te poseren voor de foto als hij aan het eind een boom in mocht klimmen. En wilde Milan bij mama in de rug en was het helemaal leuk toen de rollen omgedraaid werden.

LOL

De shoot vloog voorbij. Het plezier straalde er vanaf. Dat legde Jacqueline uiteraard graag vast. En dat resulteerde in foto’s als deze:

Wil jij ook een familie fotoshoot bij ons boeken? Neem dan contact met ons op

Geef een reactie