Getting ready bride

Op 30 september 2021 waren wij aanwezig op de Sunfield Wedding Portfolio Day. Deze stond geheel in het teken van bruidsfotografie en cosy couples. Daar werd een getting ready moment van de bruid in scene gezet met Kelly als model. De Wedding Portfolio dag vond plaats op Park Buitengewoon. De tenten die daar staan opgesteld zijn heuse glamping tenten. Een bijzonder mooie omgeving en een toffe setting. Met deze blog geven wij jullie graag een inkijkje hoe een getting ready moment er uit kan zien en hoe wij te werk gaan tijdens het fotograferen van jullie huwelijk aan de hand van de foto’s die wij maakten van Kelly.

Iedere bruid begint haar dag met een getting ready moment. Net zoals de bruidegom met zijn getting ready moment. Want trouwen doe je niet alleen 😊. Dat doe je samen met je aanstaande partner, die uiteraard zowel man of vrouw kan zijn. Dat is precies de reden waarom wij van Suja fotografie altijd met twee personen komen. Zo worden beide getting ready momenten vast gelegd. Daar rekenen we niets extra’s voor, het is een kadootje voor jullie mooie dag.

Bij een getting ready moment is de aanstaande bruid vaak een beetje zenuwachtig. En dat snappen wij helemaal. Zo’n grote dag maak je natuurlijk niet vaak mee. Hoe zou het allemaal verlopen? Net zo mooi als in je dromen? Om je te laten wennen aan het feit dat wij rond lopen met een camera, maken we vaak eerst even wat foto’s van details.

In de aanloop naar het getting ready moment vragen wij je als bruid je jurk klaar te hangen aan een hanger, zodat we de jurk zelf mooi vast kunnen leggen. En dit geldt ook voor jouw eventuele geliefde sieraden en schoenen. Want wij weten dat je alles zorgvuldig hebt uitgekozen in de voorbereiding naar de grote dag. Wist je dat je de mooiste foto’s krijgt, als de kamer waarin je je aankleedt groot, licht en vooral lekker opgeruimd is?

Hieronder vind je nog een paar detailfoto’s.

Het aankleedmoment is een bijzonder moment waarbij vaak één van je naasten aanwezig is om je te helpen. Dat is fijn. En voor je het weet is het over. Dan is je haar gedaan, heb je de mooiste make up op en heb je jezelf met hulp in je mooiste jurk gehesen. Last but not least heb je je schoenen aangetrokken en dan ben je als bruid helemaal ready voor één van de mooiste dagen van je leven.

Voor de eerste ontmoeting maken we graag nog een aantal foto’s van jou als bruid (en natuurlijk ook van de bruidegom tijdens zijn getting ready moment) alleen.

We vinden het stoer van Kelly dat zij voor ons als model wilde staan, want wat was het koud voor haar in haar jurk! Het was dan wel nog september, de herfst had haar intrede al gedaan. Daarom kreeg ze een heerlijk kopje warme thee en kon ze even bijkomen.

Benieuwd naar het getting ready moment van de groom? Klik dan hier.

Wil jij ook een bruiloft fotoshoot bij ons boeken? Neem dan contact met ons op.

Volg ons ook op facebook en instagram voor meer foto’s en nieuws

We danken de volgende mensen en instanties die het voor ons mogelijk maakte om deze plaatjes vast te leggen en in een blog te verwerken:

  • Model: Kelly Slegers
  • Tipitent: Sunfield Experience
  • Locatie: Parc Buitengewoon
  • Haar & Make up: Be Beautiful Barneveld
  • Organisatie: Sunfield Academy
  • Sieraden: Mayli jewels

2 gedachtes over “Getting ready bride

Geef een reactie