Getting ready bruidegom

Op de Sunfied Wedding Portfolio Day mochten we Casper als bruidegom vast leggen in stijl van het  getting ready moment. Het evenement vond plaatst op Parc Buitengewoon. De kas was deels aangekleed speciaal voor dit getting ready moment. En hoe! Compleet met whisky en sigaren en een relaxte donkerbruin gekleurde lederen bank, omringd door helder groene planten. Ontzettend stoer en de wens van vele bruidegoms. In deze blog nemen we je mee in het getting ready moment van de bruidegom.

Getting ready bruidegom

Natuurlijk is niet elke getting ready setting zoals hierboven beschreven. En dat hoeft ook helemaal niet. Thuis omringd met je eigen spullen kan heel fijn zijn op een toch al spannende dag. Zoals we in onze vorige blog over het getting ready moment van de bruid al aanhaalden, hebben zowel de bruid als de bruidegom een getting ready moment. Dat is precies de reden waarom wij van Suja fotografie altijd met twee personen komen. Zo worden beide getting ready momenten vast gelegd. Daar rekenen we niets extra’s voor, het is een kadootje voor jullie mooie dag.

Tijdens jouw getting ready moment als bruidegom beginnen we met het vastleggen van de details. Zo kun je alvast een beetje wennen aan het idee dat wij rondlopen met een camera in de hand.

Daarna maken we foto´s van jou en de aankleding. Dat wil zeggen, van het aantrekken van je jasje bijvoorbeeld. En het strikken van je das en veters van je schoenen. Jouw blik in de spiegel vangen we ook graag op. We spelen in op wat aanwezig is in de ruimte.

We nemen je als voorbeeld mee in de manier waarop onderstaande foto is gemaakt. Het was er heerlijk licht en Casper kon zichzelf goed in de spiegel bewonderen. Die kaarsen waren dan ook niet nodig zou je zeggen. Maar het gave van de kaarsen is, dat het zijn gezicht heel mooi oplichtte. Daardoor konden wij een foto met een mooie donkere achtergrond in de spiegel creëren die de sfeer extra stoer maakt. Zijn glas met whisky in zijn hand maakte het plaatje compleet.

Wanneer wij op jouw bruiloft komen fotograferen, zorgen we voor een ongedwongen, relaxte sfeer, zodat jij als bruidegom aangekleed en wel, je aanstaande op kunt halen.

Benieuwd naar het getting ready moment van de bruid? Klik dan hier.

Wil jij ook een bruiloft fotoshoot bij ons boeken? Neem dan contact met ons op.

Volg ons ook op facebook en instagram voor meer foto’s en nieuws

We danken de volgende mensen en instanties die het voor ons mogelijk maakte om deze plaatjes vast te leggen en in een blog te verwerken:

  • Model: Casper Trepels
  • Locatie: Parc Buitengewoon
  • Organisatie: Sunfield Academy

2 gedachtes over “Getting ready bruidegom

Geef een reactie