Ceremonie

Hét belangrijkste moment van de dag. De trouwceremonie. Want dat is het moment waarop jullie je liefde voor elkaar bezegelen. Het moment waarop jullie je trouwbelofte aan elkaar afleggen. Ja zeggen tegen elkaar en alles wat er bij komt kijken omdat jullie van elkaar houden. Liefde, liefde en nog eens liefde. Jullie gaan trouwen, omringd door mensen die jullie dierbaar zijn en met zorgvuldig uitgekozen getuigen. Hoe mooi! In deze blog nemen wij jullie aan de hand van foto’s die we maakten van Nina en Jeroen van justacouple shooting mee in de wereld van huwelijksceremonie zodat jullie een beeld hebben van hoe wij te werk gaan.

Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden voor jullie trouwceremonie. Van een traditionele setting met dito trouwambtenaar, opstijgende duiven en gestrooide rijstkorrels bij het gemeentehuis tot een ceremonie in een intieme setting met een Babs waarbij ook de gasten een persoonlijk woordje doen, buiten in een mooi aangelegde tuin. Zoveel mensen, zoveel wensen. Hoe leuk om te dagdromen over je wensen in de voorbereiding van de grote dag.

Tijdens de ceremonie vinden een aantal speciale momenten plaats. Denk aan de trouwbelofte, de ringen en de kus. Waar we bij andere momenten ons op de achtergrond houden, zijn wij hier juist even goed aanwezig om foto’s te maken omdat deze foto’s erg belangrijk zijn om te hebben en een mooie blijvende herinnering zijn na jullie grote dag.

Voor of na de ceremonie nemen we de tijd om nog wat foto’s van jullie samen te maken want van mooie foto’s van jullie twee samen kun je nooit genoeg hebben. We maken graag een gave bruidsreportage van jullie twee. Houdt hier voor onze blogs in de gaten, want ook van dit moment zullen we snel een verslag doen.

Benieuwd naar het getting ready moment van de bruid? Klik dan hier.

Benieuwd naar het getting ready moment van de groom? Klik dan hier.

Wil jij ook een bruiloft fotoshoot bij ons boeken? Neem dan contact met ons op.

Volg ons ook op facebook en instagram voor meer foto’s en nieuws

We danken de volgende mensen en instanties die het voor ons mogelijk maakte om deze plaatjes vast te leggen en in een blog te verwerken:

  • Model: Nina en Jeroen, justacoupleshooting
  • Bruidsboetiek: De Blauwe Hoeve
  • Haar & Make up: Be Beautifull Barneveld
  • Sieraden: Mayli jewels
  • Bloemen: Floak Flowers & Cake
  • Locatie: Parc Buitengewoon
  • Organisatie: Sunfield Academy

Een gedachte over “Ceremonie

Geef een reactie