Bruidsreportage

Jullie gaan trouwen :-). Heb je er dan al eens aan gedacht om ook een bruidsreportage te laten maken? We verzorgen deez heel graag voor jullie op jullie mooie dag. In deze blog nemen we je aan de hand van foto’s die we maakten van Koen en Sandra mee in onze werkwijze tijdens het shooten van een bruidsreportage ook wel wedding shoot genoemd.

Voor de grote dag gaan we dieper in op jullie wensen met betrekking tot de bruidsreportage. Wellicht hebben jullie zelf een idee waar jullie deze foto’s willen maken of hebben jullie een specifieke wens van posering. Is dat allemaal niet het geval? Dat is helemaal niet erg. Wij geven jullie graag tips en ideeën.

Bij het plannen van de grote dag is het belangrijk om op voorhand al voldoende tijd te reserveren voor de wedding shoot. Vaak is het niet alleen de shoot, maar ook de reistijd wat er nog bij komt kijken. Daarnaast is de dag vaak al redelijk vol gepland en komt het voor dat er iets uitloopt, wat vaak van de tijd van de reportage af gaat. We nemen sowieso de hele planning van jullie dag graag met jullie door. Zodat je weet wat je op welk moment van ons kunt verwachten.

Vind je het een beetje spannend om te poseren voor onze camera? Heb je geen idee wat te verwachten en hoe je moet staan? Geen nood, wij staan jullie bij. Wij stellen jullie gerust en geven jullie subtiel aanwijzingen. We vinden het belangrijk dat de shoot relaxed is en zo zijn wij ook.

Nog niet helemaal overtuigd? Overweeg dan een pre-weddingshoot bij ons af te nemen. Dan zie je precies hoe we te werk gaan en voel je je wellicht zekerder op de grote dag zelf. En leuke bijvangst; je hebt een mooie foto die je kunt gebruiken als uitnodiging voor de grote dag!

Tijdens de Benieuwd naar de ceremonie? Klik dan hier.

Wil jij ook een bruiloft fotoshoot bij ons boeken? Neem dan contact met ons op.

Volg ons ook op facebook en instagram voor meer foto’s en nieuws

We danken de volgende mensen en instanties die het voor ons mogelijk maakte om deze plaatjes vast te leggen en in een blog te verwerken:

  • Model: Koen en Sandra
  • Locatie: Parc Buitengewoon
  • Haar & Make up: Be Beautifull Barneveld
  • Organisatie: Sunfield Academy
  • Sieraden: Mayli jewels

Geef een reactie