Zwangerschapsshoot

In verwachting van een groot wonder! Je bent zwanger! Die dikke buik met daarin jullie kindje dat bijna volgroeid is, is tijdelijk en heel bijzonder. Heb je er al eens over nagedacht om jezelf in dit mooi vast te laten leggen in een zwangerschapshoot? Wij verzorgen dit heel graag voor je. In deze blog nemen we je mee aan de hand van foto’s die we maakten van Elles en haar vriend Peter hoe een zwangershoot verloopt.

We spreken graag met je af in een omgeving waar jij je op je gemak voelt. Vooraf bespreken we wat voor soort shoot je wilt met je buik. Van stoer zoals Elles, of lieflijk met je buik prominent aanwezig tot foto’s van jou in deze bijzondere periode zonder poespas. Daarin is alles mogelijk. Belangrijk is dat het een setting is waarin jij je prettig voelt, want dat zie je terug in de plaatjes.

Naast foto’s van jou als aanstaande mama is het ook erg mooi en waardevol om foto’s te maken met de aanstaande papa erbi in combinatie met de buik waarin jullie kleintje nog goed verborgen zit. Of, als er al andere mini-you’s zijn, met hen erbij om het compleet te maken. We maken dan verschillende foto’s in verschillende settings, zodat er genoeg keus is om uit te selecteren. Vier foto’s in hoge resolutie zonder logo is in de prijs inbegrepen. Maar voor een leuke prijs zijn meer of alle foto’s bij te kopen.

Peter en Elles verwachten hun eerste kindje. Het is dan erg leuk om foto’s te laten maken waar de nadruk ligt op jou en je partner als stel, ter herinnering aan de periode vóór de gebroken nachten ;-).

Speciale dank aan Elles en Peter voor deze oh zo gezellige shoot. We wensen Elles en Peter veel geluk op weg naar dit groot nieuw avontuur!

Wil jij ook een zwangerschapsshoot boeken? Neem dan contact met ons op.

Volg ons ook op facebook en instagram voor meer foto’s en nieuws

We danken de volgende mensen en instanties die het voor ons mogelijk maakte om deze plaatjes vast te leggen en in een blog te verwerken:

  • Model: Elles en Peter
  • Locatie: Parc Buitengewoon
  • Haar & Make up: Be Beautifull Barneveld
  • Organisatie: Sunfield Academy
  • Sieraden: Mayli jewels

DIT DELEN:

Geef een reactie