bruiloft Joël en Willemijn

In oktober trouwden Joël en Willemijn. En vanuit Suja mochten we deze prachtige dag mee vastleggen. In deze blog nemen we je aan de hand van wat foto’s mee door deze prachtige bruiloft. Met alle belangrijke momenten. Van het getting ready moment, de first look, de ceremonie, de groepsfoto’s tot en met het feest.

De dag begon met de getting ready van Joël en Willemijn. Bij aankomst had Joël zijn broek al aan, Zijn jas hing mooi klaar. Zijn familie was bij hem thuis en stonden hem lief bij. Want heel logisch waren er best wat zenuwen in het spel. Na een aantal foto’s van detail en familie, reed Joël richting zijn bruid voor de First Look. Het stralende gezicht van de bruidegom wanneer hij zijn bruid voor het eerst ziet is onweerstaanbaar.

Na de first look was het tijd voor een mooie fotoreportage. Omdat het niet zeker was wat het weer zou doen, is gekozen voor een prachtige binnentuin.

En zo was de ochtend al omgevlogen! Op naar de ceremonie. Joël en Willemijn’s liefde was vorig jaar al bezegeld met een ring. Op deze dag werd de trouwbelofte nog eens aan elkaar verwoord. Een prachtig en mooi moment. Waar Joël plots zijn gitaar erbij pakte en zijn trouwbelofte zong voor Willemijn.

Na de ceremonie vertrok het bruidspaar met haar gasten naar Hoeve Landzicht waar het tijd was om te proosten. Na een toast werden er eerst een hoop groepsfoto’s gemaakt. Dat ging er gestructureerd aan toe. De Gasten kregen nummertjes zodat ze precies wisten wanneer ze aan de beurt waren. Zo verliep het vlot. Des te meer tijd is er over voor het diner en het feest.

We kijken terug op een superleuke dag!

Wil jij ook een bruiloft fotoshoot bij ons boeken? Neem dan contact met ons op.

Volg ons ook op facebook en instagram voor meer foto’s en nieuws

Geef een reactie